Домашній протеїновий кондиціонер для волосся

1Волога і протеїн – важливі складові здорового волосся. Хоча наше харчування безпосередньо впливає на стан волосся і шкіри голови, є харчові продукти, які можна застосовувати і зовнішньо. Думайте про це, як про харчування для своїх волосся.

Вам буде потрібно:

  • М’яке арахісове масло
  • Яйця
  • Мед
  • Дистильована вода
  • Авокадо
  1. Покладіть в блендер 3 столові ложки арахісового масла кремової консистенції. У арахісового масла дуже високий рівень вмісту протеїнів, так що це вкрай корисний для здоров’я волосся продукт.
  2. Розбийте в блендер і 1 яйце. В яйцях теж багато протеїну, а ще вони мають зволожуючими властивостями. Не треба ділити яйце на білок і жовток, кожна частина яйця відіграє свою роль в кондиціонуванні волосся.
  3. Додайте до вмісту блендера 2 столові ложки меду. Мед – це натуральний антиоксидант, які витягає токсини, в той же час зволожують і живлять волосся.
  4. Половинку авокадо очистіть від шкірки і розімніть в пюре, після чого додайте в блендер. Авокадо відомий своїми поживними і зволожуючими властивостями.
  5. Увімкніть блендер на низьку потужність, щоб розмішати всі інгредієнти. Якщо вони погано змішуються або ж у вас вийшла густа паста замість кремовою субстанції, додайте дистильовану воду по 1 столовій ложці за раз, поки кондиціонер не придбає потрібну консистенцію.

Для зручного та ефективного видалення волосся використовуйте воск депилив.

Примітки:

— Такий домашній кондиціонер для волосся можна використовувати кожен день в душі замість звичайного або ж раз на тиждень для глибокого кондиціонування, тобто, залишити на півгодини. Після — обполіскуйте голову дуже ретельно теплою проточною водою, поки що стікає вода не буде чистою. Але не мийте гарячою водою!

— Хоча у вас може з’явитися така спокуса, не потрібно після застосування кондиціонера мити шампунем. Якщо ви добре ополоснете їх чистою водою, волосся не будуть жирними і липкими.

— Домашній кондиціонер для волосся можна зберігати не більше 4 днів в холодильнику, після чого залишки слід викинути і приготувати нову порцію.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *